Er zit meer in een Oxfam-cadeau

Genoeg ‘made in China’-prullaria gekregen de voorbije jaren? Geschenkjes stiekem op Vinted gezet? En maak jij ook elk jaar dezelfde goede voornemens om duurzamer te gaan leven? Kies dit eindejaar voor faire cadeautjes van Oxfam.

Naar de webshop

VERWENNERIJ TEN TOP MET OXFAM-CADEAUTJES

Met een Oxfam-cadeautje tover je een glimlach op het gezicht bij het geven, steun je straffe producenten én zorg je voor de planeet. In de wereldwinkel vind je lekkere producten, unieke artisanale decospullen, speelgoed, cosmetica … Je wordt bovendien feestelijk verrast tijdens de cadeaudagen. 

Vind een wereldwinkel in je buurt

KAN JE NIET KIEZEN?

  • De wereldwinkeliers bereidden ook superhandige cadeaumanden voor. Of stel er eentje op maat samen! Doet het ook uitstekend als relatiegeschenk op het werk, trouwens. 
  • Geef via Oxfam Pakt Uit een geit, schoolboeken, waterleiding … cadeau aan gezinnen wereldwijd. 
  • Trok je het lotje van die ene persoon voor wie je echt niet weet wat te kopen? Een cadeaubon zal je redden! Voor elk budget is er eentje en te besteden in alle winkels van Oxfam

Faire cadeautjes

WIJNEN MET MEERWAARDE 

Klinken is des te leuker met een klassewijn aan een zacht prijsje. Tijdens ons wijnfestival krijg je 15% korting op 2 dezelfde flessen. Ontdek onze 8 feestwijnen. Santé!

Shop onze feestwijnen in promotie

Fair Feestmenu

We pleiten er elk jaar voor: vier de feesten fair en duurzaam. Ook de feestdis kan een voorbeeld zijn van wat er goed is voor mens én planeet: producten uit eerlijke handel, biologisch geteeld, vegan-friendly … Samen met vegan chef Toos Vergote bieden we jou daarom een fair en feestelijk driegangenmenu aan. Een lust voor het oog, voor duurzame handel, het klimaat en vooral superlekker. Laat het smaken! 

Download het menu

Droite